CRT donderdag 12 september 2019

Tijdens de zonnige CRT-dag van donderdag 12 september reden zowel groepen onder begeleiding van de CRT-instrukteurs als groepen vrij rijden hun vijf sessies op het TT circuit Assen.
CRT verzorgt tijdens een CRT-dag niet alleen maar voor begeleiding op en naast de baan maar voorziet haar deelnemers ook van nuttige technische informatie.
CRT kent een jarenlange relatie met de veringspecialist HK-Suspension uit Tiel.
Op iedere CRT-dag is HK-Suspension aanwezig om alle CRT-deelnemers van informatie te voorzien en om kosteloos de vering af te stellen in de HK-pitbox.

HK-Suspension

De CRT-deelnemers maken dankbaar gebruik van de expertise van HK-Suspension omdat het correct afstellen van vering complex en van invloed is op zowel de wegligging als op het comfort.
Voor de minder ervaren groep is er een eigen theorie-sessie ingepland waarin de ins en outs over de voor- en achtervering aan de orde komen.
De reacties van de deelnemers waarbij de vering afgesteld is zijn positief en divers. Een belangrijk aspect dat hierbij onder meer genoemd wordt is een beter stuurgedrag in rechte lijn en in bochtencombinaties en dit geeft de rijder meer vertrouwen.

De sfeerfoto’s van donderdag 12 september zijn in de CRT-fotogallery geplaatst en zijn vrij te downloaden, klik hiervoor op deze link: CRT fotogallery

Voor de rondetijden klik je op deze link: Rondetijden CRT 12-09-2019