CRT vrijdag 7 juni 2019

Tijdens de CRT-circuitdag op vrijdag 7 juni 2019 op het TT circuit Assen reed alleen de groep minder ervaren haar praktijksessies onder begeleiding van de CRT-instrukteurs. De groep sportrijders en de beide groepen SportGridTime hadden vrij rijden sessies.
Naast de ervaren circuitrijders reden meerdere OW Cuppers deze vrij sessies om de setting van de motoren voor de OW Cuprace van zaterdag 8 juni nog scherper af te stellen.

Ook werd deze vrijdag de Blom Motoren CRExperience combitraining op de TT Junior Track en het TT circuit Assen verreden. Alle CRE-deelnemers bestonden uit motorrijdende dames vandaar de naam Blom Motoren Ladies Day.

HK-Suspension

Tijdens alle CRT- en CRE-dagen is onze relatie HK-Suspension aanwezig om deelnemers adviezen over vering te geven en om de vering af te stellen. Voor de deelnemers in de minder ervaren is er op iedere CRT-dag een theorieblok in de HK-Suspension pitbox gepland.

Enkele CRT-sfeerfoto’s staan in ons CRT-fotoalbum, de rondetijden staan onder de button Results
Klik voor de sfeerfoto’s op deze link: CRT fotoalbum
Klik voor de rondetijden op deze link: CRT Results

CRT-circuitdag

Wil jij zelf ook een keer een leerzame en spannende dag op het TT circuit Assen ervaren?
Kijk dan op de CRT-kalender, maak een keus in de beschikbare data en schrijf je in of stuur een mail naar Heidi: info@crtholland.nl of bel met 055 533 55 30.

Klik op deze link voor de CRT-kalender en selecteer het rode tabblad CRT: CRT kalender 2019