Data CRT, CRExperience en OW Cup 2018

CRT heeft haar kalender voor de CRT circuitdagen 2018 gepubliceerd, klik hiervoor op deze link -
https://crtholland.nl/order - selecteer het rode tabblad CRT.
Op dit moment kan er voor twee events worden ingeschreven namelijk:
- maandag 23 april: Pirelli Superbike Trackday 2018
- zaterdag 14 juli: sportrijders op zaterdag 14 juli
Zodra er aanvullende info is over groepsindeling en inschrijfgeld wordt deze gepubliceerd en wordt de inschrijving open gezet.

CRExperience combitrainingen

Ook voor 2018 staan er meerdere CRExperience combitrainingen in de planning.
Zodra er aanvullende info is over data en inschrijfgeld wordt deze gepubliceerd en wordt de inschrijving open gezet.

OW Cupraces

De OW Cup heeft haar kalender voor de OW Cupraces 2018 gepubliceerd, klik hiervoor op deze link - https://owcup.nl/order - selecteer het rode tabblad OW Cup.
Voor de OW Cupraces 2018 komt er een aanpassing in klassen op type 3 dagen gezien de geluidproduktie. Enkele OW Cupklassen rijden op vrijdag en enkele klassen op zaterdag.
Beide dagen gaan aangevuld worden met CRT-groepen waardoor er op enkele zaterdagen
CRT-groepen gaan rijden. Voordeel voor de CRT-klant is dat deze in veel gevallen geen vrije dag meer hoeft te nemen om een CRT circuitdag te volgen.
Naast de OW Cupraces op type 3 dagen gaat de OW Cup ook op type 2 dagen haar races rijden.
Op deze type 2 dagen rijden dan alle klassen op dezelfde dag.
Er staan 3 OW Cupraces type 3 op vrijdag / zaterdag gepland en drie OW Cupraces type 2 dagen op zaterdag. De 501 wordt ook op een type 2 dag georganiseerd namelijk op zaterdag 14 juli.
Zodra er aanvullende info is over groepsindeling en inschrijfgeld wordt deze gepubliceerd en wordt de inschrijving open gezet.

NK Supersport 300

Zoals enkele weken geleden al gepubliceerd is het voor 2018 mogelijk om bij de OW Cup in te schrijven voor de NK Supersport 300.
De NK Supersport 300 gaat gecombineerd worden met de NK SportCup 600. Blijkt gezien het aantal inschrijvingen een combinatie niet meer mogelijk dan zal de NK Supersport 300 een op zichzelf staande klasse worden. Bij toerbeurt zal de NK Supersport 300 dan rijden in plaats van een 600 / 1000cc klasse.