None

"Kleintje TT" zaterdag 27 juni 2020

260.jpg

Vrijdag 26 en zaterdag 27 juni organiseerde de CRT haar “Kleintje TT” op het TT Circuit Assen.
Het waren even andere geluiden en rondetijden welke je normaal zou verwachten als de Dutch TT Assen doorgegaan zou zijn echter, het plezier van de deelnemers was er niet minder om.
Weersomstandigheden op vrijdag waren goed te noemen met af en toe een regenbui voor de stof. Blijkt nogmaals dat de grip op het TT Circuit Assen zowel in het droge als in de regen uitstekend is en het asfalt snel droogt.

Op zaterdag begonnen wij in de morgen met hetzelfde weertype als vrijdag, in de middag verschenen er donkere wolken met een
“ hoogtepunt” om 17.00 uur.
Een gordijn van regen en wind trok over het circuit wat niemand nog nooit eerder meegemaakt had. De omstandigheden waren zo bar en boos dat verder rijden onverantwoord was en wij het event gestaakt hebben.

Ondanks de weersomstandigheden op de zaterdag hadden vele rijders zowel op vrijdag als op zaterdag veel plezier beleefd aan het “Kleintje TT”.
Met name op zaterdag verschenen er een scala van motoren en unieke replica’s bestuurd door jonge en gedateerde rijders in de baan. Classics, youngtimers, oldtimers, 2 en 3 cilinder tweetakten, 1, 2, 3 en 4 cilinder viertakten en daartussen een klasse met moderne motoren.
Het waren uitermate gezellige dagen met een uitstekende sfeer op en naast de baan.

Enkele sfeerfoto’s zijn in het CRT-fotoalbum geplaatst, klik hiervoor op deze link: Sfeerfoto’s “Kleintje TT” zaterdag 27 juni 2020

Voor de korte video klik je op deze link:
“Kleintje TT” zaterdag 27 juni 2020

Aanmelden Nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte gehouden van onze events?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, aanmelden aan onderzijde van onze Homepage.

Nieuwsbrief aanmelden.jpg