Nieuwe klasse in 2020 bij de OW Cup

De OW Cupcompetitie start haar seizoen op zaterdag 4 april 2020 op het TT circuit Assen.
Zoals wellicht bekend kunnen deelnemers aan de OW Cup-competitie op basis van klasse-limiettijden op ieder niveau aan OW Cupraces deelnemen.

ONK NoviceCup 600/1000

In 2020 gaat de ONK NoviceCup 600/1000 van start. Een nieuwe klasse binnen de OW Cup waarin rijders met rondetijden tussen 2.10.0 min. en 2.30.0 min. met elkaar de competitie aangaan.
Meerdere rijders, welke qua hun rondetijd in de ONK NoviceCup 600/1000 passen, nemen op vrijdag 3 april deel aan de CRT-licentiecursus. Als zij deze met goed gevolg afleggen kunnen zij direct hun OW Cuplicentie aanvragen en gelijk op zaterdag 4 april deelnemen aan de OW Cup openingsrace. Enkele deelnemers aan de CRT-licentiecursus hebben trouwens al hun OW Cuplicentie aangevraagd.

Wil je meer informatie, of je OW Cuplicentie aanvragen, stuur dan een mail naar Tessa: info@owcup.nlCapaciteiten

De ONK NoviceCup 600/1000 voorziet voor een groot aantal motorsporters in een behoefte.
Is toch een machtig gevoel om maximaal gebruik te kunnen maken van de capaciteiten waarover je motor beschikt, om te rijden in een competitie welke professioneel georganiseerd is, een competitie waarin ook de beginnende motorracer van start kan gaan, waarin je kunt doorgroeien en . . . . welke wordt verreden op een echt motor GP-circuit. Waar kun je dit anders doen?

Als voorbereiding alvast een video van een ronde op het TT circuit Assen met de namen van de bochten: Flying lap at TT circuit Assen