OW Cup ONK-races van 1.39.0 tot 2.30.0 min.

De ONK-races in de OW Cup bieden al vele jaren voor veel motorsporters mooie motorsport, races op eigen niveau en veel plezier in een professioneel georganiseerde competitie. Moet ook wel professioneel zijn want de klant verwacht dat terecht van ons.

ONK NoviceCup 600 / 1000

Vanaf het seizoen 2020 rijdt de gecombineerde ONK NoviceCup 600 / 1000 bij de OW Cupraces. Een gecombineerde 600cc en 1000cc klasse met rondetijden op het TT circuit Assen tussen 2.10.0 min. en 2.30.0 min.
Na iedere race vindt er een huldiging voor de top 3 plaats voor de 600cc en een huldiging voor de 1000cc. Alle deelnemers in zowel de ONK NoviceCup 600 als in de ONK NoviceCup 1000 krijgen punten voor het OW Cupklassement en de top 5 een eindhuldiging na onze dubbele OW Cup finaleraces op zaterdag 3 oktober op het TT circuit Assen.

Licentie en licentiecursus

Deelnemers aan OW Cupraces dienen met goed gevolg de CRT-licentiecursus, of de licentiecursus bij Trackdays4all of RSZ, afgelegd te hebben. CRT organiseert haar licentiecursus op vrijdag 3 april, net voor de eerste OW Cuprace op zaterdag 4 april, op het TT circuit Assen.

Dus vrijdag slagen voor je licentie is zaterdag deelnemen aan je eerste race.
Rijders welke beschikken over een geldige wegracelicentie van een andere organisatie dan de OW Cup, en aantoonbaar kunnen maken dat zij in de afgelopen drie jaar hebben deelgenomen aan motorraces, kunnen ook hun
OW Cuplicentie aanvragen.

Gun jezelf eens een pleziertje

De ONK NoviceCup biedt juist voor de rijder in de groep sportrijders en de SportGridTime de mogelijkheid om in competitievorm nog meer te kunnen genieten van de motorsport.

Gun jezelf eens een pleziertje, schrijf je in voor de CRT-licentiecursus, neem deel aan de OW Cupraces en geniet met nog meer passie en plezier met en van je motor.Klik op deze link voor je inschrijving voor de CRT-licentiecursus op vrijdag 3 april op het TT circuit Assen: CRT licentiecursus vrijdag 3 april

Klik op deze link voor je inschrijving voor de eerste OW Cuprace op
zaterdag 4 april op het TT circuit Assen: OW Cuprace zaterdag 4 april

Klik als voorproefje op deze link voor een ronde op het TT circuit Assen:
Lap TT circuit Assen 600cc

Gaan wij jou dit seizoen ook zo zien . . . ?