OW Cupkalender 2018

Voor het OW Cupseizoen 2018 gaan de OW Cupraces verreden worden in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België.
In Nederland op ons thuiscircuit het TT circuit Assen, in Duitsland op Motopark Oschersleben, in Frankrijk op het uitdagende circuit van Dijon et Prenois en in België op het circuit Zolder.
Bike Promotion is nog in overleg met het circuit in Hockenheim.Zoals bekend gaan we op het TT circuit Assen op zowel type 2 als op type 3 dagen de OW Cupraces rijden. Op type 2 dagen rijden we de races alleen op zaterdag, op type 3 dagen op zowel vrijdag als zaterdag omdat het noodzakelijk is om de geluiddruk te verminderen.
De Technische Commissie gaat bij de OW Cupraces alle motoren bij de technische controle statisch meten, na de kwalificaties en races volgt er opnieuw een statische meting. Tijdens de OW Cup Kick Off Party op zaterdag 13 januari 2018 wordt het item geluid verder besproken.
Voor de OW Cupraces in Assen kan er digitaal ingeschreven worden, voor de OW Cupraces in het buitenland is dit nog niet mogelijk, zodra dit mogelijk is laten we dit weten.
Klik op deze link voor de video met het uitzicht van het huldigingsbordes op het TT circuit Assen: Uitzicht bordes Assen
Bij de opname was de OW Cuprace op het circuit Zolder nog niet bekend.

OW Cup Kick Off Party 2018

Op zaterdag 13 januari 2018 houden wij onze OW Cup Kick Off Party 2018 in het mediacentrum Assen waarin we meerdere aspecten met elkaar bespreken. Vanaf 10.00 uur is de inloop, om 10.30 uur starten we het formele gedeelte, tussen 12.30 - 13.00 uur begeven we ons naar de Legend Club voor het lunchbuffet, uiterlijk 15.00 uur vlaggen we af.
De Kick Off Party is kosteloos toegankelijk voor OW Cuplicentiehouders 2018 plus 1 introducé. Aanmelden is vanwege het lunchbuffet wel noodzakelijk, dit kan tot uiterlijk vrijdag 5 januari 2018. Voor aanmelden stuur je een mail naar Tessa: info@owcup.nl
Mocht je als licentiehouder met meer dan 2 personen aanwezig willen zijn en deelnemen aan het lunchbuffet  geldt een bedrag van € 25,00 per persoon meer. Laat Tessa dit dan ook even per mail weten.

OW Cup Voorjaarstraining

Op maandag 12, dinsdag 13 en woensdag 14 februari 2018 wordt de OW Cup Voorjaarstraining op het Spaanse circuit Cartagena in samenwerking met Docshop Racing georganiseerd.
Wil je inschrijven voor drie dagen rijden, wil je instructietraining, wil je een hotel, wil je een diner, wil je lunch op het circuit . . . wil je . . . wil je nog meer . . . ?
Kijk op de OW Cupsite onder de button – INSCHRIJVEN - en zie wat je allemaal kunt . . .
Klik op deze link voor de video met meer info over Cartagena: OW Cup Voorjaarstraining 2018