None


Paddock.jpg

Paddockservice en serviceverleners

Track Support levert vanaf 2022 exclusief paddockservice met haar service-oplegger tijdens CRT-, CRE- en IDC events in binnen- en buitenland. Track Support is multi-branding en levert, monteert en balanceert alle merken banden. Hiernaast levert Track Support olie- en smeermiddelen, remblokken en onderdelen.
De technische crew van Track Support bestaat uit meerdere personen rondom Tristan en monteur Bart.
Hiernaast wordt Dirk van Tricht, vTs (van Trichtservices), welke we kennen uit de OW Cup races, opgenomen in het Track Support team. Na bijna 12 jaar op BMW aktief te zijn geweest is Dirk inmiddels een specialist in BMW motoren, hij beschikt over de nodige technische kennis.

Naast de algemene service welke Track Support verleent staan de merk gerelateerde serviceverleners Edwin Ott Motoren voor Yamaha, Ten Kate Racing Products voor Yamaha en Honda en Druijff Racing voor Kawasaki garant voor service, kennis, kwaliteit en klantvriendelijkheid.
Kortom een allesomvattend en totaal servicepakket met kundige relaties welke al jaren actief zijn in de motorsport met het leveren van service en prestaties.

Track Support is niet alleen maar op het paddock aanwezig maar beschikt ook over een representatief winkelpand met een ruime werkplaats aan de Ketellapperstraat 19 in Assen, slechts 12 rijminuten vanaf het TT Circuit Assen.
De motorrijder / motorsporter kan hier terecht voor onderhoud, reparatie en service voor straat- en racemotoren, olie- en smeermiddelen, Scorpion helmen en 4SR motorkleding. Track Support is de exclusieve dealer van 4SR motorkleding in Nederland.
Verder beschikt Track Support voortdurend over een groot aantal sport- toer- en naked bike motoren op voorraad.

Bestellen

Gezien de huidige situatie in Europa, die fors zijn stempel drukt op het gebied van transport, beschikbaarheid, productie en prijzen, het advies om banden en onderdelen vroegtijdig te bestellen in de hoop dat deze dan ook tijdig geleverd worden. Echter, geen enkele fabrikant geeft op dit moment ook maar enige garantie dat de levering dan ook inderdaad tijdig zal plaatsvinden.

Vanuit Pirelli / Metzeler is het bericht gekomen dat per 1 april 2022 de prijzen voor banden verhoogd gaan worden en dat dit helaas geen 1 april grap is weten wij allemaal.