None


TT Experience trailer paddock

Paddockservice en serviceverleners

Track Support levert paddockservice met haar service-oplegger tijdens CRT-, CRE- en IDC events in binnen- en buitenland. Track Support is multi-branding en levert, monteert en balanceert alle merken banden. Hiernaast levert Track Support olie- en smeermiddelen, remblokken en onderdelen.

Naast Track Support zijn de service-verleners Edwin Ott Motoren voor Yamaha en Druijff Racing voor Kawasaki op ieder CRT / CRExperience / IDC event op het paddock aanwezig.

HK-Suspension is vele jaren op het paddock aanwezig tijdens CRT / CRExperience / IDC events. HK Suspension is de specialist op het gebied van vering. Alle CRT / CRExperience deelnemers kunnen kosteloos hun vering laten afstellen in de HK-Suspension pitbox.

Track Support

Track Support is niet alleen maar op het paddock aanwezig maar beschikt ook over een representatief winkelpand met een ruime werkplaats aan de Ketellapperstraat 19 in Assen, slechts 12 rijminuten vanaf het TT Circuit Assen.
De motorrijder / motorsporter kan hier terecht voor onderhoud, reparatie en service voor straat- en racemotoren, olie- en smeermiddelen, Scorpion helmen en 4SR motorkleding. Track Support is de exclusieve dealer van 4SR motorkleding in Nederland.
Verder beschikt Track Support voortdurend over een groot aantal sport- toer- en naked bike motoren op voorraad.

Bestellen

Gezien de huidige situatie in Europa, die fors zijn stempel drukt op het gebied van transport, beschikbaarheid, productie en prijzen, het advies om banden en onderdelen vroegtijdig te bestellen in de hoop dat deze dan ook tijdig geleverd worden.