Samenwerking TT Instituut Drenthe College en CRT

ASSEN - Het TT Instituut van Drenthe College gaat samenwerken met het Circuit Rijvaardigheid Trainingen (CRT). Daarvoor hebben directeur Hennie Lentink (CRT) en opleidingsmanager Dick Huisman (TT Instituut) onlangs een samenwerkingsovereenkomst getekend.

De samenwerking houdt in dat CRT studenten van het TT Instituut inzet bij het verrichten van onderhoud aan instructiemotoren. Dit doen zij op de werkplaats van het naast het TT circuit Assen gelegen TT Instituut.

In totaal gaat het om veertien CRT instructiemotoren waarmee de studenten aan de slag mogen om praktijkervaring op te doen. De docent motorfietstechniek van Drenthe College coördineert het onderhoud. De studenten maken zelf een inventarisatie van de werkzaamheden, die door beide partijen per motor wordt goedgekeurd, voordat de studenten ermee aan de slag kunnen.

CRT verzorgt de eindcontrole van de instructiemotoren om te bepalen of de werkzaamheden goed zijn uitgevoerd.
CRT Holland is dé aanbieder van Circuit Rijvaardigheid Trainingen op het TT circuit Assen. Onder begeleiding van ervaren CRT-instructeurs kunnen motorrijders kennismaken met het rijden op het bekende TT circuit.

Op de foto van links naar rechts:
Hennie Lentink, Dick Huisman, Tristan Lentink