Individuele coaching

CRT verzorgt ook in 2021 weer individuele coaching voor rijders op het TT Circuit Assen. Doelgroep zijn rijders welke hun circuitkennis in theorie en praktijk stapsgewijs willen verbeteren. Dus eerst werken aan de opbouw van procesdoelen om vervolgens aan het einde van de dag een realistisch einddoel te bereiken.
Gedurende de dag wordt je gecoacht door een ervaren CRT instrukteur.
In overleg tussen rijder en CRT instrukteur wordt bepaald aan welke aspecten aandacht besteed dient te worden.
Afhankelijk van de behoefte van de rijder kunnen o.a. de volgende aspecten behandeld worden.

  • circuitkennis
  • kijktechniek
  • rijlijnen
  • opbouw referentiepunten
  • rem- en schakelpatronen
  • zitpositie

Richtlijnen

Voor de individuele coaching gelden de volgende richtlijnen:
- alleen te boeken voor 5 sessies
- alleen mogelijk in de vrij rijden groepen sportrijders en SportGridTime
- tot de rondetijd van 1.52.0 min.
- indien de deelnemer op regenbanden rijdt is coaching op een nat circuit niet mogelijk, dit omdat de CRT instrukteur op gewone straatbanden rijdt
- kosten bedragen € 250,00, dit bedrag is excl. inschrijfgeld CRT circuitdag

Aanvraag individuele coaching gaat door het sturen van een mail naar Heidi: info@crtholland.nl

Begeleiding

De CRT organisatie is al tientallen jaren leading in het begeleiden van tienduizenden motorrijders door CRT instrukteurs op het TT Circuit Assen. De dames- en heren instrukteurs zijn stuk voor stuk personen welke over jarenlange ervaring beschikken in het begeleiden van deelnemers. Alle CRT instrukteurs beschikken over ruime race-ervaring. Door deze race-ervaring, door het combineren van luisteren naar en evalueren met de deelnemer kunnen zij zinvolle en passende adviezen geven over het rijden op een circuit.

Minder ervaren  -  ervaren

CRT staat bekend om haar groepsbegeleiding op en naast de baan door de CRT instrukteurs voor de groepen minder ervaren en ervaren. De begeleiding door de CRT instrukteurs van deze groepen is in het inschrijfgeld inbegrepen.
Voor deze begeleiding hoeft dus niet nog eens extra betaald te worden.
Meer en meer deelnemers beseffen en waarderen deze begeleiding en schrijven zich in bij CRT. Deelnemers zonder circuitervaring starten in de minder ervaren groep en kunnen vervolgens doorstromen naar de groepen ervaren, sportrijders en SportGridTime.
Er zijn zelfs CRT deelnemers, welke zoveel plezier aan het rijden op het TT Circuit Assen beleven, dat zij doorstromen en gaan deelnemen aan races in het International Dutch Championship.